Xtended Bierproeverij

Aanvang
02-03-2024 20:30
Einde
03-03-2024 01:00

Wie Xtendend zegt denkt aan gezelligheid, ontmoeting en natuurlijk de vele bieren van de diverse bierproeverijen. Of het nu winterbier, hofstedebier of kloosterbier is,

Samen hebben we genoten van de grote diversiteit.Voor de Jubileum bier proeverij hebben we met het team 16 heerlijke bieren in België uitgezocht. Zoek jouw smaken op in een uniek bier boekje. Geniet, onder het genot van lekkere en passende hapjes, van een glas heerlijk speciaal bier.

Lees verder

Reserveer nu

Met een reservering weet je zeker dat je naar binnen kan!

De lekkerste bieren proef je met drie of vier vrienden samen en elke ronde mag je met andere vrienden aanschuiven. Wat is jouw favoriet? Welke vond je het minst lekker? Samen zoeken we naar het Xtended jubileumbier 2024. Wij proberen dit jubileumbier dan de rest van het jaar te schenken.

Laten we samen genieten met vrienden en bekenden. Iedereen is welkom om deze gezellige avond te beleven met fijne muziek, heerlijke bieren en lekkere hapjes. Kom jij ook?

Voor [oud]leden is de entree gratis en voor introducee €5,- Deur open voor de eerste ronde vanaf 20:30

Hoe het werkt: 

Koop bij de bar een proefkaart met 5, 10 óf 16 proefronden; komt één van jouw vrienden een proefronde te kort? Natuurlijk geef jij er dan eentje zodat jullie samen kunnen proeven. Op de bierkaart staat het aantal proefrondes per biersoort.

  • Klein proevertje:  5 proef ronden € 15,-
  • Proever:  10 proef ronden € 27,50
  • Jubileum proever: 16 proef ronden € 40,-

Elk bier kent een lekker hapje naar keuze.

Reserveer jouw deelname nu!

Ook interessant

Lidmaatschap 2024

Meer informatie

Reacties

Gesprek laden