Over ons

Al in 1864 opgericht en nog steeds actief in het christelijk jongerenwerk van Gouda en omstreken! Wij organiseren allerlei activiteiten voor jongeren in onze sfeervolle locatie LuMina. Kom eens binnen op een van onze gezellige avonden, zoals de Chistelijke filmzaal, Xtended of Live of bouw mee aan een mooie escaproom of bezoek Paul's travels of Salomons tempel .

Bijna 160 jaar!

Het seizoen 2023/2024 komt in het teken te staan van 160 jaar CJV Gouda. Over deze 160 jaar we zijn opzoek naar mooie verhalen en foto's weet je meer stuur dit naar ons toe. om samen te genieten op onze historiesche pagina!

CJV-Gouda

Het christelijk geloof is de pijler van CJV-Gouda. We zijn niet gebonden aan één kerk of gemeente, maar wij werken wel samen met de diverse kerken en gemeenten in Gouda en omstreken.

Vrienden van CJV-Gouda

CJV-Gouda bestaat uit vrienden* die graag samen leuke dingen doen. Er zijn vele voordelen voor vrienden, zoals kortingen op diverse avonden, speciale vriendenactiviteiten en leuke kampen.

*Vrienden zijn onze leden. Voor meer informatie over CJV-Gouda.

LuMina

CJV-Gouda heeft haar eigen verenigingsgebouw, genaamd "LuMina" aan het Omlooppad 2 te Gouda. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

LuMina betekent 'van het licht'.