Nieuwsbrief ontvangen?

* verplicht veld

CJV Gouda / LuMina gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren over de activiteiten die binnen CJV Gouda / LuMina plaats hebben.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via pr@cjvgouda.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over ons privacy beleid. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Promotiemateriaal ontvangen?

We kunnen het niet alleen, samen maken we LuMina bekend! Wilt u LuMina mee bekend maken, kunnen wij u allerlei promotiemateriaal sturen. Hieronder kunt u aangeven wat u wilt ontvangen.

Doe mee!

Vereist
Vereist
Organisatie adres (geen postbus)
Vereist

Volg ons op social media

WhatsApp houdt je als eerste op de hoogte!

Als eerste op de hoogte via WhatsApp? Elke maand sturen we de agenda naar je toe met de laatste nieuwsberichten van de activiteiten die je gekozen hebt. Dit gebeurt via verzendlijsten die we alleen voor het aangegeven doel gebruiken. 

Gezellig napraten na een activiteit, een avond met andere bezoekers voorbespreken? Meld je aan voor de WhatsApp chat! 

Het bestuur behoudt het recht van weigeren of verwijderen van telefoonnummers. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Doel
Deze functie is ter bevordering van de activiteiten, opbouw van groepsvorming, uitnodigen binnen de groep en leuke dingen uit te wisselen!  
Regelement LuMina Chat,
-Enkelt chatactiviteit gerelatreerd
- Geef andere ook de ruimte
- Gebruik net taalgebruik 
- Meer dan 75 woorden is te veel!
- Geen vetes
- Geen kwade/boze woorden 
- Bij twijfel over de vraagstelling vraag helderheid
- Reageer altijd voor je zelf nooit voor andere
- Geen foto's van personen zonder akkoord te vragen 
- Gebruik  deze mogelijkheid met respect voor alle gebruikers
Bij overschrijden van regels zal het telefoonnummer zonder overleg worden verwijderd en contact worden opgenomen. Na uitpraten kan het telefoonnummer opnieuw worden toegevoegd. Het bestuur heeft het recht berichten te laten verweideren. Het bestuur is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook voor gebruik van deze LuMina chat