WWJD II - de houtsnijder

Aanvang
22-02-2019 20:30
Einde
22-02-2019 22:30

€6,50

Matthew Stevenson is een onrustige jongen uit een gebroken gezin. Om zijn ouders terug te pakken vernielt hij een deel van het kerkgebouw, maar hij wordt gesnapt.

Tickets

Matthew Stevenson is een onrustige jongen uit een gebroken gezin. Om zijn ouders terug te pakken vernielt hij een deel van het kerkgebouw, maar hij wordt gesnapt. Om een echte straf te ontlopen moet Matthew eigenhandig de schade repareren en hij komt in contact met Ernest, de oude houtsnijder (John Ratzenberger, WHAT IF). Ernest leeft al jaren als een kluizenaar, maar stemt er met enige tegenzin in toe Matthew te helpen bij de herstelwerkzaamheden. Bij de reparatie blijken er echter grotere belangen in het spel te zijn en Ernest en Matthew moeten alle zeilen bijzetten om de oude kerk in stand te houden. 

WHAT WOULD JESUS DO II – DE HOUTSNIJDER vertelt het verhaal van een gezin dat geen tijd en aandacht meer voor elkaar heeft en daar de wrange vruchten van plukt. Stuk voor stuk vinden de gezinsleden hun weg naar de oude houtsnijder, die ondanks zijn taaie leven zich niet laat beheersen door de hectiek van deze tijd, maar voortdurend de vraag stelt: WHAT WOULD JESUS DO? 

Ook interessant

WWJD III - het verhaal gaat verder

Meer informatie

€6,50

Tickets