The Road - The Tempel of Salomon (Augustus 2024)

€90,00

Welkom U bent geselecteerd als een van de beste hoofdopzieners. Na jaren van wachten en voorbereidingen van mijn vader David gaat eindelijk het mega project gaat van start. Salomo heeft het bevel gegeven een tempel te bouwen voor de Heer en een paleis voor zichzelf. 70.000 dragers,  80.000 steenhouwers en 3600 hoofdopzieners die de leiding hebbenover de arbeiders.

De wijste man op aarde gaat de voorbereidingen van zijn vader David voltooien. Kom naar de werkplaats van Heram uit Tyrus en ontdek The Tempel of Salomon. 

 

Overzicht

Spelduur 90 minuten 
Spelers 3 - 6 personen
Leeftijd 13+ Familie kamer

Voorkennis.

The Road escape room is voor iedereen met of zonder kennis van wie paulus is. Leer hem kennen, ontdek alles in de escape room. Voorkennis is absolute geen vereisten en de vraag of het je helpt of niet.. 

Spelers

the tempel of Salomon is de escaperoom voor vrienden of famile van 16 jaar of ouder.
Maar ook als 11+ familie kamer wat inhoud dat deze gericht is op een combinatie van tieners met volwassenen. De minimumleeftijd is 11 jaar met minimaal twee volwassenen die actief meespelen.

Contact

Vragen kunt u sturen via Whatsapp naar Lumina 06-30541094 we doen ons best binnen 24uur te reageren. Alleen bij noodzaak verzoeken we u dit nummer te bellen.

  

160 Jaar

De jubileumpagina

Ook interessant

Reacties

Gesprek laden