The Road - Pauls' Travels (Juli 2024)

€90,00

Pauls travels

Sauls uit Tarsus, hij schrok voor niets of niemand terug om zijn religie te redden van de valse leer. Totdat zijn leven radicaal veranderde! Hij reisde honderden kilometers, te voet en per schip. Hij overleefde stormen, schipbreuk, mishandeling en poging tot moord. In zijn brieven leren we hem kennen als Paulus, de man die alles over had voor het evangelie. En jij? Durf jij hem achterna te gaan? Trek jij de wapenrusting aan, ga jij met hem mee op reis, leer jij van zijn wijze lessen in zijn laatste uren... 

60 na christus...
 
Paulus komt als gevangene aan voor zijn keizerlijk bezoek aan Rome. In gevangenschap deeld hij komend uur zijn levensverhaal met zijn soldaten om tot de verlossing te komen. Schuif jij aan onderzoek en dit wereldse verhaal. Kraak zijn boodschap en ontsnap.
 

 

Overzicht

Spelduur 90 minuten 
Spelers 3 - 6 personen
Leeftijd 13+ Familie kamer
Versie V2 2023

Voorkennis.

The Road escape room is voor iedereen met of zonder kennis van wie paulus is. Leer hem kennen, ontdek alles in de escape room. Voorkennis is absolute geen vereisten en de vraag of het je helpt of niet.. 

Spelers

Pauls' Travels is de escaperoom voor vrienden of famile van 16 jaar of ouder.
Maar ook als 13+ familie kamer wat inhoud dat deze gericht is op een combinatie van tieners met volwassenen. De minimumleeftijd is 13 jaar met minimaal twee volwassenen die actief meespelen.

Contact

Vragen kunt u sturen via Whatsapp naar Lumina 06-30541094 we doen ons best binnen 24uur te reageren. Alleen bij noodzaak verzoeken we u dit nummer te bellen.

  

160 Jaar

De jubileumpagina

Ook interessant

Reacties

Gesprek laden