The Road - Pauls' Travels

€85,00

Hij schrok voor niets of niemand terug om zijn religie te redden van de valse leer. Totdat zijn leven radicaal veranderde! Hij reisde honderden kilometers, te voet en per schip. Hij overleefde stormen, schipbreuk, mishandeling en poging tot moord. Hij zat in de gevangenis en stond voor de keizer, allemaal met één doel: vertellen over zijn Heer. In zijn brieven leren we hem kennen als Paulus, de man die alles over had voor het evangelie. En jij? Durf jij hem achterna te gaan? Trek de wapenrusting aan, ga met hem mee op reis en leer van zijn wijze lessen. Kraak zijn boodschap en ontsnap!

Overzicht

Spelduur 60 minuten - Vanwege de corona maatregelen: 75 minuten
Spelers 3 tot maximaal 6 - Zie ook de corona maatregelen
Leeftijd 13+ Familie kamer, minimum leeftijd 10
Introductie 2021
 

Voorkennis

Deze kamer is gebaseerd op het levensverhaal van Paulus, maar zo ontworpen dat alle puzzels op te lossen zijn met de attributen die in de kamer aanwezig zijn. Vanuit de ervaring met de andere escaperooms kunnen we zeggen dat het hebben van voorkennis over het verhaal echt geen voordeel oplevert bij het vinden van de sleutel.

 

Spelers

Pauls' Travels is ontwikkeld als 13+ familie kamer, wat inhoud dat deze qua spellen gericht is op een combinatie van tieners en volwassenen. De minimumleeftijd is 13 jaar, met minimaal twee volwassenen die actief meespelen.

Ook interessant

Gesprek laden