Leeuw van Juda

Aanvang
27-04-2019 14:30
Einde
27-04-2019 16:30

€5,00

Een Nederlands gesproken film voor jong en oud die boordevol humor en topkwaliteit animatie zit en die ook nog eens geloofsverdiepend is. Bestaat zo'n film wel? Jazeker! 'Leeuw van Juda' is al die dingen en meer.

Dit hartverwarmende verhaal laat je een avontuur van een groep dieren meebeleven; een avontuur dat niet alleen hun leven verandert, maar ook dat van jou! Maak kennis met een vrolijke groep dieren: Horace, Monty, Slink, Drake, Esmay, Jack en Juda, een lammetje met het hart van een leeuw! Deze bijzondere groep vrienden beleeft een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

'Leeuw van Juda' is namelijk veel meer dan alleen een tekenfilm. Deze film vertelt het verhaal van de dieren die hun vriend willen helpen. Als het lammetje Juda meegenomen wordt uit de stal, vrezen zijn vrienden het ergste. Zou hij als offerlam gebruikt gaan worden? De dieren reizen hun vriend achterna naar Jeruzalem en op hun pad blijken ze allemaal een belangrijke rol te spelen in een nog veel groter verhaal; een verhaal van een Koning die 30 jaar geleden in hun stal geboren werd en nu ook in Jeruzalem zijn doel vervult. Een verhaal dat levens verandert!

'Leeuw van Juda' vertelt dit aandoenlijke en grote verhaal op een fantastische manier. Jong en oud kunnen met volle teugen genieten van de humor terwijl ze bekende verhalen herkennen.

Ook interessant