Hanne de Vries - Heilige Huisjes Tour

Aanvang
10-05-2019 20:00
Einde
10-05-2019 23:45

€7,50

Songwriter en aanbiddingsleider Hanne de Vries komt met de Heilige huisjes tour. Deze avond zal LuMina een grote huiskamer zijn! In kleine setting willen we intens gaan genieten van de aanbidding en deelt hij persoonlijke ervaringen en anekdotes.   

tickets

Het is duidelijk: Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

Hanne bracht vijf cd’s uit, waarvan het album ‘Not A Fairytale’, dat in 2008 uitkwam. Met deze cd´s hoop ik aan te sluiten bij wat God aan het doen is in ons land. Ik hoop dat de liederen bij mensen, jong en oud, zullen helpen om het vuur van de Heilige Geest in hun hart aan te wakkeren, zodat ze overtuigd raken van onze Vaders liefde voor hen en een leven vol overgave zullen leven, voor onze Here Jezus.” Naast ‘Favour’ maakte Hanne ook het Nederlandstalige album ´Favour(2016)' ‘Toegewijd’ (2013), ‘Face to Face’ (2012) en zijn debuutalbum ‘White Flag’ (2010).

Hanne leidt aanbidding door het hele land, van Vriezenveen tot Mijdrecht, van Ermelo tot Rotterdam, in jeugdkerken, op festivals en natuurlijk in zijn eigen gemeente in Veenendaal, Mozaiek0318. In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, getiteld Heilige Huisjes Tour. Hij kwam in meer dan 30 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Hanne woont in Utrecht samen met zijn vrouw met wie hij in 2009 trouwde.

Meer weten over Hanne de Vries, kijk op http://hannedevries-music.com/heiligehuisjestour/

Ook interessant