God's not Dead 4 (25 november)

Aanvang
25-11-2023 20:30
Einde
25-11-2023 22:45

€7,50

Dominee Dave wordt opgeroepen om een groep christelijke thuisonderwijsgezinnen te verdedigen. Verrast door de inmenging van de regering, en in de overtuiging dat hun recht om hun kinderen onderwijs te geven een vrijheid is die het waard is om voor te vechten, gaat dominee Dave naar Washington D.C. om te getuigen voor een gehoorszitting die de toekomst van religieuze vrijheid nog jaren zal beïnvloeden. Gedreven door zijn diepgewortelde geloof en vastberadenheid, neemt hij het podium in om te pleiten voor zijn zaak, wetende dat de toekomst van vele gezinnen op het spel staan.en. En wel een wedstrijd van ruim 4500 kilometer dwars door Amerika.

Het LuMina filmhuis vertoont in het laatste weekend van de maand christelijke films. Koop jouw tickets voor de film online en ben verzekerd van een zitplaats. 

Naast de reguliere tickets hebben we altijd de volgende aanbiedingen:

  • Scholieren / Studentenpas: Koop jouw tickets voor de speciale scholieren/studentenprijs - neem wel je pas mee! Ben je je pas vergeten? Dan betaal je het prijsverschil aan de deur.
  • Ledenkorting: Als lid van CJV-Gouda krijg je altijd €2,00 korting op filmhuistickets - deze korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen wanneer je ingelogd bent als lid. 

De orderbevestiging die je ontvangt is ook direct jouw toegangsbewijs.

Ook interessant

Reacties

Gesprek laden