Game On

Game On!

LuMina: Game On! Spelletjesavonden.

Elke eerste vrijdag van de maand komen we bij elkaar om te genieten van bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, je kan het zo gek niet verzinnen.

Houdt de agenda in de gaten voor de thema-avonden van Game On! 

Je bent welkom vanaf 20:00 en we gaan door tot 23:00 of zo lang we er zin in in hebben. Wij hebben zin in een potje, jij ook? 

GAME ON!

3 april: Disney Games

Deze avond staat in het teken van Disney. Allerlei spellen zullen worden gespeeld en allemaal hebben ze een Disney-thema! Benieuwd welke spellen er zijn? Kom gezellig langs en speel mee!

1 mei: Bring Your Own Game

Neem je favoriete spel mee en speel hem eens met anderen. Ontdek andere spellen. Het wordt gezellig!


Afgelopen avonden

 

2020

6 maart: Small Games Tournament

Ook dit jaar hebben we een Small Games Tournament gehouden. We speelden deze avond allerlei korte spellen, wie de meeste spellen wint is de winnaar. Dit jaar bleef het gelijkspel en hadden we zelfs 2 winnaars!

7 februari: Old School

7 februari was er dit jaar de eerste Game On! Thema Old School. We hebben een gezellige avond gehad met spellen als Carrière, Mikado, Mens-Erger-Je-Niet en het Vlooienspel.

Januari

In januari was er geen Game on, maar wel de Game and Movie Marathon!

2019

6 december hadden we weer een gezellig Sinterklaasavondje. Natuurlijk met veel lekkers én een leuk sinterklaasspel.

1 november was de Classic Card Games. Naast natuurlijk Pesten hebben we ook Eenentwintigen gespeeld en nog een aantal andere klassieke kaartspellen.

4 oktober was dierendag. We hebben meerdere spellen gespeeld met dierenthema's, zoals De Ark is Vol, My Happy Farm en Unstable Unicorns.

6 september was weer de eerste Game on! van het seizoen. Thema was Back to school (of werk). We fristen onze kennis op voor het nieuwe seizoen met kennisspellen zoals Triviant!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Game On! WhatsApp groep 06-30541094