2019 zijn we weer open!

Komende zomervakantie gaan de christelijke escaperooms weer open en krijgt het succes 2018 vervolg!

45 groepen bezochten met plezier de escaperooms in de zomer van 2018, daarom is The Road in de zomervakantie 2019 weer terug!

Nieuwe uitdaging in de tempel van "the old testament!

We zijn aan het ontwerpen en gaan weer bouwen! Vorig jaar hebben we al christian persecution vervangen voor Studio Seven en nu is het de beurt aan het oude testament... Bouw, denk en ontwerp mee aan het oude testament 2.0! In verschillende groepjes (voor klussen zoals bedenken, monteren en decoreren) en toch samen kunnen we een geweldige kamer neerzetten en dus kunnen wij uw/ jouw hulp goed gebruiken. Het blijft in het thema van het oude testament maar komend jaar in een nieuw jasje. Mocht je geïnteresseerd zijn kunt u of jij je opgeven bij 06 30541094 of stuur een berichtje via facebook.

Samen duiken we in de Bijbel en de Christelijke muziek en maken we er een tocht van. Van het begin "de schepping" tot "muziek 2019". Alles komt voorbij!

Dat doen we door middel van drie kamers:

  • Kamer Eén "The Old Testament " wordt gemaakt in samenwerking met “Stichting Israël en de Bijbel” en staat in het teken de tempel van Salomo en alle verweizingen.  
  • Kamer Twee "The New Testament " is door de jongeren gemaakt en gaat in op de gelijkenissen die Jezus verteld heeft en de wegen die Hij is gegaan. Ook deze kamer wordt voorzien van vernieuwingen en verbeteringen door de jongeren die de kamer vorig jaar hebben bedacht en gebouwd.
  • Kamer Drie "Studio Seven". Duik in de christelijke muziek studio.

Review the road 2018.

"Onze vriendengroep wilde graag een escape room doen".

Na wat Googlelen ontdekte we dat dit in onze eigen woonplaat Gouda kon en dat het zelfs een christelijk thema heeft.

Het was een leuke en uitdagende ervaring. 

Naar onze zeggen een zeer leerzame en originele escape room die zeker de moeite waard is om voor zowel niet als wel christelijke bezoeker te doen.

Al met al een echte aanrader!

D & J

Partners


Heeft uw organisatie interesse om samen te werken en jongeren te steunen in hun weg naar het ontwikkelen van één van de escape rooms?  We staan open voor vele vormen van steun en/of samenwerking; zoals bijvoorbeeld het leveren van materiaal maar ook kennis en contacten of financiële steun. Aan de hand van een gesprek of via de e-mail zullen we u een mooi samenwerkingsaanbod doen. We zullen hierbij kijken naar wat het beste bij uw organisatie past! Als tegenprestatie voor uw medewerking kunt u denken aan een onderdeel of kamer verbinden met uw naam, tot het uitgeven van Promotie materiaal.

Of ook uw eigen VIP-Escaperoom moment met uw relaties en het geven van workshops behoort tot de mogelijkheden.

Oplossen, uitzoeken, speuren en alles Bijbelgetrouw, dat is een van de belangrijkste doelen. Ook stimuleren we de mogelijkheid om Christelijke goede doelen aan kamers te verbinden, want samenwerken is kennis verzamelen!
 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de The Road WhatsApp 06-30541094

Partners