The Road Coronamaatregelen

The Road Escaperooms zijn weer (bijna) open!

Vanaf 13 juli zijn de The Road Escaperooms weer open, volgens de richtlijnen van de RIVM en de Veiligheidsregio. Hieronder worden de maatregelen voor de bezoeker nader uitgelegd. 

The Old Testament (The temple of Salomo) en Studio Seven kunnen dan weer gespeeld worden. The New Testament (Paul’s Travels) laat nog even op zich wachten. We zijn druk bezig om deze half augustus ook open te krijgen.

Te allen tijde geldt:

  • Houd 1,5 meter afstand, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt.
  • Bij ziekte of twijfel, blijf thuis. Ook als een gezinslid ziek is en/of je met iemand in contact geweest bent die COVID-19 heeft
  • Raak zo min mogelijk je gezicht aan
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Handen wassen verplicht, handschoenen aangeraden.

Maatregelen voor bezoekers van de The Road Escaperoom Experience

Bij ziekte of twijfel, blijf thuis!

Ben je ziek of heb je verhoudheidsverschijnselen blijf dan thuis. Is iemand in je huishouden ziek of heb je recent contact gehad met iemand waarbij COVID-19 is vastgesteld, blijf dan thuis. Wij zullen bij binnenkomst een aantal controlevragen stellen om dit vast te stellen.

Annuleren wegens ziekte/verkoudheid

Ben je ziek, kan je je boeking tot op de dag zelf (maximaal 1 uur van te voren) kosteloos verzetten. Wij kunnen geen geld retour geven. Lukt het niet om een nieuwe datum te vinden, krijg je een tegoedbon voor een volgende keer. Deze code is ook in 2021 nog geldig.

Maximale aantal spelers per escaperoom

Het maximale aantal spelers van een escaperoom is 6 wanneer alle spelers uit eenzelfde huishouden komen. Dan hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden en kunnen er maximaal 6 personen in één kamer.

Voor groepen waarbij alle spelers onder de 18 jaar zijn, geldt ook dat zij geen 1,5 meter afstand hoeven te houden en er dus 6 spelers in één kamer kunnen. Wij vragen dan wel dat alle spelers afzonderlijk hiervoor tekenen. Voor kinderen onder de 16 geldt dat er één begeleider bij moet en kunnen er maximaal 5 kinderen spelen.

Voor groepen vanaf 18 jaar geldt dat de escaperoom met maximaal 4 personen kan worden gespeeld, waarbij de spelers 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Binnenkomst en vertrek

Om te voorkomen dat er te veel mensen in onze ruimte aanwezig zijn vragen wij je om maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Natuurlijk kan je wel eerder verzamelen op de parkeerplaats voor het pand, of bij goed weer en voldoende ruimte, op ons terras.

Het is mogelijk om na afloop een drankje te drinken indien dit bij binnenkomst besteld wordt en alleen aan een aangewezen tafel of op het terras. Er kan alleen per pin betaald worden.

Handen wassen, handschoenen, toiletgebruik

Bij binnenkomst moeten alle spelers hun handen wassen/desinfecteren om de kans op het binnenbrengen van het virus te minimaliseren. Ook bij het vertrekken moet iedereen zijn of haar handen wassen.

Wij adviseren het gebruik van plastic handschoenen tijdens het spelen van de escaperoom, aangezien wij niet alle objecten geheel kunnen desinfecteren. Deze handschoenen worden door ons verstrekt.

Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet en neem deze voor en na gebruik af met de schoonmaakmiddelen die in de ruimte staan.

Schoonmaken van de escaperooms

De tafels, bar en wc’s worden na elke groep schoongemaakt. Na elk spel wordt de escaperoom door onze medewerkers schoongemaakt en klaargezet voor de volgende groep.

Tijdens het klaarzetten van de kamers dragen onze medewerkers plastic handschoenen en wassen zij regelmatig hun handen. 

Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar en naar bezoekers. 

Tot slot

Wij behouden ons het recht de escaperooms te sluiten als dit nodig blijkt i.v.m. het Coronavirus. 

Wij hopen dat je een leuke ervaring hebt bij het spelen van de The Road Escaperooms!

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de The Road WhatsApp 06-30541094