Game On

Game On!

Nieuw in LuMina: Game On! Spelletjesavonden.

Elke eerste vrijdag van de maand komen we bij elkaar om te genieten van bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, je kan het zo gek niet verzinnen.

Houdt de agenda in de gaten voor de thema-avonden van Game On! 

Je bent welkom vanaf 20:00 en we gaan door tot 23:00 of zo lang we er zin in in hebben. Wij hebben zin in een potje, jij ook? 

GAME ON!

7 februari: Old School

Nieuwe spellen ontdekken is natuurlijk heel boeiend. Maar ook oude spellen blijven leuk. Deze avond staat in het teken van klassieke spellen. Denk hierbij aan Mens-Erger-Je-Niet, Monopoly, Cluedo, Stratego, Ganzenbord, Backgammon!

6 maart: Small Games Tournament

Ook dit jaar houden we een Small Games Tournament. We spelen deze avond allerlei korte spellen, wie de meeste spellen wint is de winnaar! 

3 april: Disney Games

Deze avond draait om Disney. Allerlei spellen in Disney-stijl worden gespeeld? Benieuwd welke spellen er zijn? Kom gezellig langs.  


Afgelopen avonden

In januari was er geen Game on, maar wel de Game and Movie Marathon!

2019

6 december hadden we weer een gezellig Sinterklaasavondje. Natuurlijk met veel lekkers én een leuk sinterklaasspel.

1 november was de Classig Card Games. Naast natuurlijk Pesten hebben we ook Enentwintigen gespeeld en nog een aantal andere klassieke kaartspellen.

4 oktober was dierendag. We hebben meerdere spellen gespeeld met dierenthema's, zoals De Ark is Vol, My Happy Farm en Unstable Unicorns.

6 september was weer de eerste Game on! van het seizoen. Thema was Back to school (of werk). We fristen onze kennis op voor het nieuwe seizoen met kennisspellen als Triviant!

7 juni was de Catan-avond: Handel, bouw en win! We hebben een gezellige avond gehad met verschillende Catan-spellen en uitbreidingen.

3 mei was er weer een Bring your own Game avond. Het was erg gezellig en we hebben weer grappige spellen gespeeld. 

5 april hebben we de Bibles and Bookrolls avond gehad. Een leuke avond, waarin sommige voor het eerst ervaring opdeden met het bekende spel Dungeons and Dragons, maar dan met een Bijbelse insteek. "Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, zwierf een volk door een woestijn. Ze waren onderweg naar het land wat hen beloofd was. Maar voor ze binnen konden gaan, werd een groep verkenners vooruit gestuurd... Kom en voeg je bij deze groep dappere verkenners." We losten raadsels op, vochten met wilde dieren en gebruikten onze charme om het land van melk en honing te bereiken. Niet iedereen haalde het...

1 maart was het tijd voor Levend Cluedo in LuMina. Er was op de Game and Movie Marathon een console gesneuveld. Wie heeft dit op zijn geweten? Waar heeft hij of zij dit apparaat gesloopt? En hoe is dit gebeurd? De avond was erg geslaagd en komt nog zeker een keer terug!

1 februari hebben we heeeel veeeel kleine spellen gespeeld. Dat was erg gezellig!

2018

7 december was super gezellig. Met het Sinterklaasspel vlogen de pakjes heen en weer en wie wil die koe weer hebben.. 

2 november was de tweede avond. Het thema was 'Classic Games'. We hebben onder andere gesjoeld, Carrière en Mens-erger-je-Niet gespeeld! Ook deze keer was het gezellig.

5 oktober zijn we van start gegaan met Game on! Het thema was 'Bring your own Game'. Met een gezellige groep hebben we verschillende spellen gespeeld. Ben jij er volgende keer ook bij?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Game On! WhatsApp groep 06-30541094