Game On

Game On!

Nieuw in LuMina: Game On! Spelletjesavonden.

Elke eerste vrijdag van de maand komen we bij elkaar om te genieten van bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, je kan het zo gek niet verzinnen.

Houdt de agenda in de gaten voor de thema-avonden van Game On! 

Je bent welkom vanaf 20:00 en we gaan door tot 23:00 of zo lang we er zin in in hebben. Wij hebben zin in een potje, jij ook? 

GAME ON!

6 september: Back to School - verfris je kennis

De zomer is weer voorbij en iedereen gaat weer aan de slag. Op school, op je werk, of thuis. Daarom het thema Back to School. Fris je kennis op voor het nieuwe seizoen met kennisspellen, zoals bijvoorbeeld Triviant. 

Wij hebben er zin in dus Game On!!!!


7 juni was de Catan-avond: Handel, bouw en win! We hebben een gezellige avond gehad met verschillende Catan-spellen en uitbreidingen.

3 mei was er weer een Bring your own Game avond. Het was erg gezellig en we hebben weer grappige spellen gespeeld. 

5 april hebben we de Bibles and Bookrolls avond gehad. Een leuke avond, waarin sommige voor het eerst ervaring opdeden met het bekende spel Dungeons and Dragons, maar dan met een Bijbelse insteek. "Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, zwierf een volk door een woestijn. Ze waren onderweg naar het land wat hen beloofd was. Maar voor ze binnen konden gaan, werd een groep verkenners vooruit gestuurd... Kom en voeg je bij deze groep dappere verkenners." We losten raadsels op, vochten met wilde dieren en gebruikte onze charme om het land van melk en honing te bereiken. Niet iedereen haalde het...

1 maart was het tijd voor Levend Cluedo in LuMina. Er was op de Game and Movie Marathon een console gesneuveld. Wie heeft dit op zijn geweten? Waar heeft hij of zij dit apparaat gesloopt? En hoe is dit gebeurd? De avond was erg geslaagd en komt nog zeker een keer terug!

1 februari hebben we heeeel veeeel kleine spellen gespeeld. Dat was erg gezellig. En we hadden ook een winnaar. 

2018

7 december was super gezellig. Met het Sinterklaasspel vlogen de pakjes heen en weer en wie wil die koe weer hebben.. 

2 november was de tweede avond. Het thema was 'Classic Games'. We hebben onder andere gesjoeld, Carrière en Mens-erger-je-Niet gespeeld! Ook deze keer was het gezellig.

5 oktober zijn we van start gegaan met Game on! Het thema was 'Bring your own Game'. Met een gezellige groep hebben we verschillende spellen gespeeld. Ben jij er volgende keer ook bij?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Game On! WhatsApp groep 06-30541094