Game On

Game On!

Nieuw in LuMina: Game On! Spelletjesavonden.

Elke eerste vrijdag van de maand komen we bij elkaar om te genieten van bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, je kan het zo gek niet verzinnen.

Houdt de agenda in de gaten voor de thema-avonden van Game On! 

Je bent welkom vanaf 20:00 en we gaan door tot 23:00 of zo lang we er zin in in hebben. Wij hebben zin in een potje, jij ook? 

GAME ON!

5 april: Bibles and Bookrolls

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, zwierf een volk door een woestijn. Ze waren onderweg naar het land wat hen beloofd was. Maar voor ze binnen konden gaan, werd een groep verkenners vooruit gestuurd...

Kom en voeg je bij deze groep dappere verkenners. Vanavond zullen we Bibles and Bookrolls spelen, gebaseerd op het bekende spel Dungeons and Dragons. Los raadsels op, bevecht wilde dieren en gebruik je charme om verder te komen en uiteindelijk het land van melk en honing te bereiken. 

Ervaring is niet vereist, er zal een korte uitleg gegeven worden aan het begin van de avond. We starten om 20:30 uur met de inschrijving en rolverdeling en gaan om 21:00 aan ons avontuur beginnen. Durf jij het aan?


1 maart was het tijd voor Levend Cluedo in LuMina. Er was op de Game and Movie Marathon een console gesneuveld. Wie heeft dit op zijn geweten? Waar heeft hij of zij dit apparaat gesloopt? En hoe is dit gebeurd? De avond was erg geslaagd en komt nog zeker een keer terug!

1 februari hebben we heeeel veeeel kleine spellen gespeeld. Dat was erg gezellig. En we hadden ook een winnaar. 

7 december was super gezellig. Met het Sinterklaasspel vlogen de pakjes heen en weer en wie wil die koe weer hebben.. 

2 november was de tweede avond. Het thema was 'Classic Games'. We hebben onder andere gesjoeld, Carrière en Mens-erger-je-Niet gespeeld! Ook deze keer was het gezellig.

5 oktober zijn we van start gegaan met Game on! Het thema was 'Bring your own Game'. Met een gezellige groep hebben we verschillende spellen gespeeld. Ben jij er volgende keer ook bij?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Game On! WhatsApp groep 06-30541094