Filmhuis

Elke laatste weekend van de maand draaien wij christelijke films. Kom jij ook gezellig een filmpje pakken?

  • Vrijdagavond, start om 20:30
  • Zaterdagavond, start om 20:30

De filmzaal

Ben je benieuwd naar de filmzaal? Wij hebben een aantal 360° foto's genomen in de zaal, zodat je deze alvast kan bekijken.

Bekijk de 360° foto's

Binnenkort in het filmhuis

Alle films bekijken

Afgelopen maanden:

Amazed by You - 27 december 2019

Wat gebeurt er wanneer er de stadse Christian Andrews in een Cowboy wereld terecht komt bij vijf zussen, twee pestkoppen, heel veel vee, een hond en een vrouw die alles runt, met alleen zijn geloof om hem te leiden?

Voorpremière Samson - 30 november 2019

Een Hebreeër met enorme krachten moet in opdracht van God zijn volk uit de slavernij leiden. Nadat zijn jeugdige ambities eindigen in een tragisch huwelijk, zorgt dit er voor dat hij in conflict raakt met het Palestijnse leger. Hij krijgt vele tegenslagen te verduren, onder meer in de liefde, op zijn weg naar de overwinning.

Wild Faith - 29 november 2019

Michigan, 1800. Oorlogsveteraan Emmet keert terug naar huis als held. Maar als zijn vrouw overlijdt raakt hij het contact met zijn dorpsgenoten kwijt. Vooral omdat Emmet besluit de zwarte Haddie en haar dochter in huis te houden. Wanneer er een liefde tussen hen opbloeit komt zelfs de lokale dominee tegen hen in actie. Maar Emmet blijft geloven in een God die niet discrimineert. Kan zijn omgeving daar ooit vrede mee hebben?

God Bless the Broken Road - 25 oktober 2019

Jonge moeder Amber verliest haar man in de strijd in Afghanistan. Dit betekent dat ze hun dochter alleen moet opvoeden en dat is niet altijd makkelijk. Wanneer ze coureur Cody ontmoet krijgt haar leven weer een positieve wending. Stap voor stap vindt ze haar geloof terug.

I Can Only Imagine - 26 oktober 2019

Een lied waaruit miljoenen christenen wereldwijd al negentien jaar lang hoop putten, 'I Can Only Imagine' van MercyMe, heeft alles te maken met inktzwarte bladzijden uit het leven van leadzanger Bart Millard.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Filmhuis WhatsApp: 06-30541094 .

Agenda

Meer filmhuis

Join the team: 

We zijn nog op zoek naar enthousiaste heren en dames voor in ons team. Dit bevat taken zoals ontvangst, bardiensten, techniek en natuurlijk het op en afbouwen.

Vind je een van deze taken leuk? Meld je aan via:
06-30541094 of
aan de bar of bij een van de teamleden.