CJV-Gouda

Over ons

Al in 1864 opgericht en nog steeds actief in het christelijk jongerenwerk van Gouda en omstreken! Wij organiseren allerlei activiteiten voor jongeren in onze sfeervolle locatie LuMina. Kom eens binnen op een van onze gezellige avonden, zoals Meetpoint, Xtended of Live. Zin in een goede discussie of een goed gesprek? Dan ben je welkom bij WeekBreak en KerkCafé.

CJV-Gouda

Het christelijk geloof is de pijler van CJV-Gouda. We zijn niet gebonden aan één kerk of gemeente, maar wij werken wel samen met de diverse kerken en gemeenten in Gouda en omstreken.

Vrienden van CJV-Gouda

CJV-Gouda bestaat uit vrienden* die graag samen leuke dingen doen. Er zijn vele voordelen voor vrienden, zoals kortingen op diverse avonden, speciale vriendenactiviteiten en leuke kampen.

*Vrienden zijn onze leden. Voor meer informatie over CJV-Gouda, download onze statuten.

LuMina

CJV-Gouda heeft haar eigen verenigingsgebouw, genaamd "LuMina" aan het Omlooppad 2 te Gouda. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

LuMina betekent 'van het licht'.

Ik kom graag naar

Op de hoogte blijven

WhatsApp

Wij gebruiken voornamelijk WhatsApp om nieuwtjes en ideeën met elkaar te delen.

De WhatsApp-nieuwsbrief is alleen om op de hoogte te blijven van de activiteiten (hierbij mag je geen reacties terugsturen). Meld je nu aan voor de WhatsApp nieuwsbrieven.

  • App naar 06-30541094
  • #<activiteit> voor de activiteitennieuwsbrief of alles #luMina

Meepraten over activiteiten kan in de Chatboxen van LuMina.

  • App naar 06-30541094
  • @<activiteit> voor de activiteiten Chats of alles #lumina

Nieuwsbrief

Wil jij ook de LuMina-nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.